Menu

ENTRÉES/ VOORGERECHTEN

Cuisses de grenouille sautées, beurre maître d’hôtel
Gebakken kikkerbilletjes met kruidenboter € 12,00

Carpaccio de boeuf aux pignons de pin et vieux fromage
Rundercarpaccio met pijnboompitten en oude kaas € 12,00

Anguille fumé , saumon fumé, crevettes hollandaises
Gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen € 13,00

Gambas sautées (sans carapace) à la risoni, beurre maître d’hôtel
Gebakken gamba’s (zonder schil) met risoni en kruidenboter € 12,50

Avocat, filet de veau fumé et fromage de chèvre croustillant mayonnaise à la truffe
Avocado, gerookte kalfshaas en geitenkaas in een krokant jasje met truffelmayonaise € 12,25

Bruschetta caprese au ris de veau craquant, sirop d’érable
Bruschetta caprese met krokante zwezerik en ahornsiroop  € 13,00

Vitello tonnato; thon aux boulettes de veau, fromage parmesan et mayonnaise à la truffe
Vitello tonnato; tonijn met kalfsbitterballetjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 12,50

———————–

POTAGES/ SOEPEN

soupe à l’oignon, fromage et croûtons
uiensoep met kaas en croutons € 7,00

Crème au poivron et salami
Paprikasoep met salami € 7,00

Bouillabaisse et sa rouille
Bouillabaisse met rouille € 8,50

Bouillon de boeuf, ravioli aux cèpes épicé
Runderbouillon met paddenstoelenravioli en kruiden € 6,50

———————–

PLATS DE POISSONS/ HOOFDGERECHTEN VIS

sole meunière  
gebakken zeetong € 27,00

Gambas sautées (sans carapace) à la risoni, sauce à l’ail
Gebakken gamba’s (zonder schil) met risoni en knoflooksaus € 22,50

Plie poêlée au saumon fumé maison, perles de couscous, sauce rémoulade chaude
Gebakken scholfilet met huisgerookte zalm, parelcouscous en warme remouladesaus € 21,00

Filet de perche du roi, poêlé sur peau, à la compote d’aubergine, jus de tomates, ail et câpres
Koningbaarsfilet, op de huid gebakken, met auberginecompote, jus van tomaat, knoflook en kappertjes € 22,00

Coquilles enrobées de bacon, sauce au crabe et foie gras de canard
Coquilles verpakt in bacon met krabsaus en eendenlever € 24,00

———————–

PLATS DE VIANDE/ HOOFDGERECHTEN VLEES

Tournedos Opera
Gebakken biefstuk van de haas met kippenlevertjes en madeirasaus € 23,50

Faux-filet de veau sauté, oignon frit et parmesan râpé
Gebakken kalfsribeye met gefrituurde ui en geschaafde Parmezaanse kaas € 22,00

Surf & turf; steak de boeuf aux gambas, sauce au vin rouge
Surf & turf; runderbiefstukje met gamba’s en rode wijnsaus € 22,50

Côtelette cochon de lait, filet de porc et un morceau d’entrecôte de porc du gril aux rondelles d’oignon frites, sauce moutarde à la bière
Kotelet van speenbig, varkenshaasbiefstukje en een stukje varkensentrecote van de grill met een mosterdbiersaus en gefrituurde uienringen € 20,50

Filet mignon sauté aux oignons et champignons sautés, sauce au vin rouge
Gebakken biefstuk van de haas, gebakken uien en champignons, rode wijnsaus € 22,50

———————–

DESSERTS/ NAGERECHTEN

Pavé au chocolat, sorbet à la mangue et chantilly
Chocoladepavé met mangosorbetijs en slagroom € 7,50

Planchette de fromage
Kaasplankje € 9,00

Dame blanche
Dame blanche € 7,00

Pommes sautées au pain sucré perdu, parfait à la vanille
Gebakken appeltjes met een wentelteefje van suikerbrood en vanilleroomijs € 7,50

Gâteau aux carottes, mousse au citron et crème glacée aux pommes vertes
Carrot cake met citroenmousse en ijs gemaakt van groene appeltjes € 7,50

Sorbet traditionnel
Ouderwetse sorbet € 7,00

———————–

*bovenstaande gerechten kunnen allergenen bevatten
*vegetarische gerechten en kindermenu’s behoren ook tot de mogelijkheden

French coffee     (koffie met Grand Marnier en ongezoete room) € 7,00 

Spanish coffee   (koffie met Tia Maria en ongezoete room) € 5,75  

Irish coffee         (koffie met Ierse whisky en ongezoete room) € 6,00

Italian coffee      (koffie met Disaronno en ongezoete room) € 5,25   

Kiss of fire      (koffie met Cointreau, Tia Maria en ongezoete room) € 6,25   

D.O.M. coffee    (koffie met D.O.M. Benedictine en ongezoete room) € 6,75