ENTRÉES/ VOORGERECHTEN
Cuisses de grenouille sautées, beurre maître d’hôtel
Gebakken kikkerbilletjes met kruidenboter € 12,00
Carpaccio de boeuf aux pignons de pin et vieux fromage
Rundercarpaccio met pijnboompitten en oude kaas € 12,00
Anguille fumé , saumon fumé, crevettes hollandaises
Gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen € 13,00
Gambas sautées (sans carapace) à la risoni, beurre maître d’hôtel
Gebakken gamba’s (zonder schil) met risoni en kruidenboter € 12,50
Avocat, filet de veau fumé et fromage de chèvre croustillant mayonnaise à la truffe
Avocado, gerookte kalfshaas en geitenkaas in een krokant jasje met truffelmayonaise € 12,25
Bruschetta caprese au ris de veau craquant, sirop d’érable
Bruschetta caprese met krokante zwezerik en ahornsiroop € 13,00
Vitello tonnato; thon aux boulettes de veau, fromage parmesan et mayonnaise à la truffe
Vitello tonnato; tonijn met kalfsbitterballetjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 12,50
———————–
POTAGES/ SOEPEN
soupe à l’oignon, fromage et croûtons
uiensoep met kaas en croutons € 7,00
Crème au poivron et salami
Paprikasoep met salami € 7,00
Bouillabaisse et sa rouille
Bouillabaisse met rouille € 8,50
Bouillon de boeuf, ravioli aux cèpes épicé
Runderbouillon met paddenstoelenravioli en kruiden € 6,50
———————–
PLATS DE POISSONS/ HOOFDGERECHTEN VIS
sole meunière
gebakken zeetong € 27,00
Gambas sautées (sans carapace) à la risoni, sauce à l’ail
Gebakken gamba’s (zonder schil) met risoni en knoflooksaus € 22,50
Plie poêlée au saumon fumé maison, perles de couscous, sauce rémoulade chaude
Gebakken scholfilet met huisgerookte zalm, parelcouscous en warme remouladesaus € 21,00
Filet de perche du roi, poêlé sur peau, à la compote d’aubergine, jus de tomates, ail et câpres
Koningbaarsfilet, op de huid gebakken, met auberginecompote, jus van tomaat, knoflook en kappertjes € 22,00
Coquilles enrobées de bacon, sauce au crabe et foie gras de canard
Coquilles verpakt in bacon met krabsaus en eendenlever € 24,00
———————–
PLATS DE VIANDE/ HOOFDGERECHTEN VLEES
Tournedos Opera
Gebakken biefstuk van de haas met kippenlevertjes en madeirasaus € 23,50
Faux-filet de veau sauté, oignon frit et parmesan râpé
Gebakken kalfsribeye met gefrituurde ui en geschaafde Parmezaanse kaas € 22,00
Surf & turf; steak de boeuf aux gambas, sauce au vin rouge
Surf & turf; runderbiefstukje met gamba’s en rode wijnsaus € 22,50
Côtelette cochon de lait, filet de porc et un morceau d’entrecôte de porc du gril aux rondelles d’oignon frites, sauce moutarde à la bière
Kotelet van speenbig, varkenshaasbiefstukje en een stukje varkensentrecote van de grill met een mosterdbiersaus en gefrituurde uienringen € 20,50
Filet mignon sauté aux oignons et champignons sautés, sauce au vin rouge
Gebakken biefstuk van de haas, gebakken uien en champignons, rode wijnsaus € 22,50
———————–
DESSERTS/ NAGERECHTEN
Pavé au chocolat, sorbet à la mangue et chantilly
Chocoladepavé met mangosorbetijs en slagroom € 7,50
Planchette de fromage
Kaasplankje € 9,00
Dame blanche
Dame blanche € 7,00
Pommes sautées au pain sucré perdu, parfait à la vanille
Gebakken appeltjes met een wentelteefje van suikerbrood en vanilleroomijs € 7,50
Gâteau aux carottes, mousse au citron et crème glacée aux pommes vertes
Carrot cake met citroenmousse en ijs gemaakt van groene appeltjes € 7,50
Sorbet traditionnel
Ouderwetse sorbet € 7,00
———————–
*bovenstaande gerechten kunnen allergenen bevatten
*vegetarische gerechten en kindermenu’s behoren ook tot de mogelijkheden
French coffee (koffie met Grand Marnier en ongezoete room) € 7,00
Spanish coffee (koffie met Tia Maria en ongezoete room) € 5,75
Irish coffee (koffie met Ierse whisky en ongezoete room) € 6,00
Italian coffee (koffie met Disaronno en ongezoete room) € 5,25
Kiss of fire (koffie met Cointreau, Tia Maria en ongezoete room) € 6,25
D.O.M. coffee (koffie met D.O.M. Benedictine en ongezoete room) € 6,75